PRATITE NAS NA FACEBOOK-u.KLIKNITE NA "Svidja mi se" HVALA ..

nedjelja, 26. veljače 2017.

Previše volite, brinete, dajete se svijetu, koji ništa ne pruža zauzvrat : Pročitajte ovo ako ste umorni od svega!



Svi su spašavanje, i to ne samo u fizičkom smislu, tako da ponekad, ostajemo bez struje. Imamo želju da se sve, da se preda, da se okrenu od cijelog svijeta. No, to sigurno nije izlaz.
Pročitajte ovaj tekst, koji će pomoći da na umor pogledate malo iz drugog ugla. Duboko udahnite, čitajte i djelujte.
Svijet u kojem živimo, veoma iscrpljuje. On nije zahvalan. Umorni ste, čak i od toga što živite u njemu. Umorili ste se jer previše volite, brinete, dajete se svijetu, koji ništa ne pruža zauzvrat. Umorili ste se od neizvjesnosti. Od monotonije svakodnevnog života, piše portal uspesnazena.com!
Nekada ste bili puni svijetlih nada, optimizam je nadmašivao cinizam, bili ste spremni davati iznova, i iznova. Ali, slomljeno srce, neispunjeno nekim obećanjem, neuspjeli planovi – sve vas je to, postepeno, vraćalo sa nebesa na zemlju. Svijet nije uvek bio dobar prema vama, i gubili ste više, nego što ste dobijali, a sada više nemate nikakvu inspiraciju da to ponovo pokušavate…
Istina je da smo svi umorni. Svaki od nas. Nakon određene dobi, svi smo sve vojske slomljenih srca i bolesnih duša, koji očajnički traže sklad.
Želimo više, ali smo previše umorni pitati. Mi se ne sviđa gdje smo sada, ali smo previše uplašeni da počnete nešto od nule. To ne bi trebao preuzeti rizik, ali bojimo se da je sve oko nas može se jednostavno raspasti. Uostalom, nismo sigurni koliko puta možemo početi sve iznova.
Umoran od igara koje se igraju, laži mi reći neizvjesnosti koje pružamo jedni drugima. Ne želimo staviti masku, ali i da ostanu naivne budale, također, mi se ne sviđa. Ostaje nam da igraju ulogu omraženog i praviti, jer nismo sigurni u svoj izbor.
Znam kako je teško utvrditi za napraviti, i pokušati uzeti nove i nove dionice kada je mentalna snaga na izdisaj. No, one optimistične ideala, dobro koriste, sada izgleda beznadno i nijem. No, ovdje je ono što ja predlažem, budući da ste tako blizu da se preda: napraviti još jedan pokušaj, posljednji djelić snage.
Mi mnogo više volimo život, nego što možemo da zamislimo, i to je neosporna istina. U stanju smo da dajemo više ljubavi, više nade, više strasti, nego što dajemo sada. Želimo momentalne rezultate, i predajemo se, ako ne vidimo efekte. Osjećamo razočarenje zbog nedostatka povratne informacije, i jednostavno, odustajemo od svih pokušaja.
Shvatite da nitko od nas ne može biti inspiriran svaki dan. Sve što se iscrpe. Mi smo svi spadaju u razočaranje. Svi su spašavanje. Činjenica, ako ste na kraju svog konopca i da ste umorni od života, ne znači da stojiš u. Svaki čovjek, gdje si ikada divili, barem jednom osjetili poraz u potrazi za svojim snovima. No, to ga nije zaustaviti kako bi se postigla svoje ciljeve. Nemojte dopustiti sebi da se odustati bez obzira na sve što radite, da li su svakodnevne rutuali, ili realizacija grandioznim planovima.
Kada ste umorni, kretati polako. Kretanje tiho, bez žurbe. No, ne prestaju. Umoran od sasvim objektivnih razloga. Vi ste umorni, jer su mnoge stvari koje želite učiniti i promijeniti. Ste umorni, zato što raste. I opet, taj rast zaista će vas inspirirati.
Izvor: uspesnazena

Nema komentara:

Objavi komentar