PRATITE NAS NA FACEBOOK-u.KLIKNITE NA "Svidja mi se" HVALA ..

petak, 17. ožujka 2017.

Upoznajte ČUDESNO ulje koje će vam osigurati ravan stomak, bujnu kosu i ljepše nokte



Aroma i miris će vas momentalno osvojiti

Kako podnosi visoke temperature (do 180 stepeni) možete ga koristiti i u priprmei raznih jela i kolača. A ukoliko još niste probali čuvenu „bulletproof” kafu, predlažemo vam da to učinite.

JAČA IMUNITET

Laurinska kiselina je odlična saveznica u borbi protiv virusa, bakerija i gljivica. Pomaže u izgradnji i jačanju imunog sistema, ali prema jednoj studiji uništava i ćelije raka.

POBOLJŠAVA VARENJE

Kokosovo ulje bi naročito trebalo da konzumiraju osobe sa digestivnim problemima. Ujutru na prazan stomak popijte čašu mlake vode, a zatim pojedite kašičicu kokosovog ulja. Vašem stomaku će prijati, a vi ćete vrlo brzo primjetiti rezultate. Takođe, kokosovo ulje vrlo uspješno pomaže izbacivanju kandide i parazita iz organizma.

PHOTO:flickr/Meal Makeover MomsPOMAŽE PRI MRŠAVLJENJU

Kokosovo ulje pomaže topljenju masnih naslaga, posebno kada je u pitanju stomačna regija.

REDUKUJE APETIT

Jedna od najboljih strana čudesnog kokosovog ulja je to što redukuje apetit. Takođe, masne kiseline iz kokosovog ulja ubrzavaju metabolizam i regulišu šećer u krvi.

OBOGATITE UKUS

Kokosovo ulje podnosi visoke temperature, tako da ga možete koristiti pri spremanju jela, kao sastojak frosting za kolače, preliva za salatu ili kao dodatak desertima.

Izvor: zena.blic.rs

Nema komentara:

Objavi komentar